Maskinpark

Om vår maskinpark

Finmekaniska har idag en modern högeffektiv maskinpark bestående av olika typer av moderna maskiner som t.ex. 4- och 5-axliga fräsar, fleroperationssvarvar och olika trådgnistmaskiner blandat med välutrustade konventionella bearbetningsmaskiner. Det senaste tillskott är en högkvalitets multifunktionssvarv med anpassad för simultan 5-axlig bearbetning.

 

Vi kan dessutom erbjuda 3D-utskrivna detaljer från vår FDM-maskin, som snabbt och kostnadseffektiv kan skriva ut detaljer direkt från en 3D-cadmodell. Med hjälp av denna teknik förkortas ledtiden från idé till marknad drastiskt. Nya produkter kan marknadstestas snabbare och billigare eftersom kostsam och tidsödande verktygstillverkning undviks. Denna tllverkning lämpar sig för snabb och smidig fixturframtagning.

 

Finmekaniska har vi även olika typer av avancerade mätmaskiner samt robotunderstöd tillverkning.

 

Med ovanstående maskinpark kan vi tillverka allt från enkla detaljer till avancerade finmekaniska komponenter i stora serier såväl som styckdetaljer. Den moderna maskinparken borgar för korta ledtider, stor noggrannhet och flexibilitet

WE WILL TAKE CARE

OF YOUR PLUMBING NEEDS